Skluzavka Starplast délka 210 cm rovná s kovovou konstrukcí zelená

Popis produktu

Starplast dětská skluzavka má pevný kovový žebřík, který má po poskládání výšku 130 cm. Část na klouzání u dětské skluzavky je dlouhá 2,1 metru, 40 cm široká. Skluzavka má rovný tvar, což dětem zaručuje skvělý a intenzivní pocit při klouzání. Její celková délka je 219 cm. Maximální nosnost skluzavky pro děti je 50 kg. Je to velmi zajímavě řešená rovná dětská skluzavka, což dětem zaručuje spoustu zábavy a velmi intenzivní pocit z jízdy.

Svěží zelená barva v kombinaci s modrou kovovou konstrukcí schůdků a zábradlí skluzavky pro děti působí pozitivně, a skvěle zapadne do vaší zahrady. Bezpečnost skluzavky je zaručena díky pevné kovové konstrukci schůdků a odolnému plastu plochy na klouzání. Tato krásná a užitečná hračka přinese vašim dětem dlouhé hodiny zábavy, a navíc je krásným doplňkem na dvůr či zahradu vašeho domu. Dítě si při klouzání rozvíjí pohybové vlastnosti.

Rozměry produktu jsou 219*130*133 cm. Dítě vychází na skluzavku po protiskluzových schůdcích a zároveň se přidržuje kovové konstrukce zábradlí. V letních měsících je skluzavka využitelná v kombinaci s bazénem, a dítě se může uklouznout přímo do vody. Je to doplněk, po kterém touží každé dítě. Pohybem si děti upevňují opěrnou soustavu, svalstvo, tříbí si rozvahu, odhad, plánování, koordinaci pohybů a přesnost. Je to kvalitní výrobek od společnosti Starplast, která se zabývá produkcí plastových hraček a doplňků pro děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu 219x130x133 cm
Celková výška133 cm
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.