Skluzavka Auta 3 Smoby Toboggan XS s vodou a UV filtrem délka 90 cm od 24 měsíců

Popis produktu

Dětská skluzavka Smoby s pohádkovým motivem z oblíbené pohádky Auta 3 XS Toboggan je jeden z nejkvalitnějších produktů mezi dětskými skluzavkami. Skluzavka Smoby má 90 cm dlouhou plochu na klouzání a je vhodná pro děti již od 2 let. Je velmi bezpečná díky své ergonomické tvarované ploše na klouzání zaručuje příjemný a pohodlný pocit z jízdy pro každé dítě. Dětská skluzavka se velmi jednoduchým způsobem dá složit a znovu rozložit, když ji dítě nepoužívá. Nezabírá mnoho místa a pro její malý rozměr se snadno vejde do dětského pokoje či do kufru auta, proto si ji můžete vzít s sebou na chatu či k vodě. Nosnost skluzavky je 20 kg.

Jedinečnou vlastností dětské skluzavky XS Toboggan Auta 3 je UV filtr, který chrání povrch plastu před slunečním zářením a zajišťuje tak, že barvy zůstanou krásně svěží jako v první den po dobu dlouhých let. Navíc dětská skluzavka je doplněna praktickým otvorem na vodu, kam se dá napojit hadice a dítě se klouže na vodě například do svého bazénku. Děti se kloužou a mají svůj vlastní malý tobogan. Je to velká zábava a děti milují jízdu na skluzavce. Skluzavka pro děti pěkně ozdobí každý dvůr či zahradu. Díky své jedinečné barevné kombinaci červené a žluté barvy s obrázkem autíčka McQueen z pohádky působí pozitivně. U dětí barvy vyvolávají pohádkové představy, stimulují jejich představivost a podněcují fantazii.

Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou. Výška stupínků skluzavky je 75 cm. Její šířka je 38 cm a délka od žebříku k místu doklouznutí je 125 cm. Plastový povrch skluzavky je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Její hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • jedinečný pohádkový design
  • s obrázky z pohádky Cars 3 (Auta 3)
  • krásné barevné provedení
  • po připojení na vodu se změní na tobogan
  • délka plochy na klouzání 90 cm
  • nosnost 20 kg
  • vhodná od 2 let
  • UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • rozměry vhodná i do dětského pokoje
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozměry balení106*51*25 cm
Celková délka125 cm
Délka plochy na klouzání90 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,6 kg
Nosnost20 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024SM850211 Pieskovisko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.