Motorová pila Bořek stavitel Smoby elektronická s pohyblivým řetězem

Popis produktu

Dětská motorová pila Bořek stavitel od Smoby je pěkná elektronická hračka pro malé opraváře s realistickým designem. Elektronická motorová pila pro chlapce s motivem pohádky Bořek stavitel vydává zvuky jako opravdová pila, proto se chlapci cítí, jako kdyby si hráli s reálným nástrojem. Je maximálně bezpečná, vyrobená z kvalitního materiálu, se sametově jemným povrchem. Chlapecká elektronická hračka je vhodná již od 3 let. Dětská pila je úžasná hračka, se kterou se malí chlapci zabaví dlouhé hodiny. Mohou se hodně naučit o tom, jak se používají pracovní nástroje a co vše je potřeba na různé opravy.

Malí nezbedníci si velmi rádi hrají s pracovními nástroji, protože se při takové hře cítí jako dospělí, ale díky motivu Bořka stavitele stále zůstávají dětmi. Je zapotřebí vést nejmenší děti ke hře na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují ke skutečnému světu, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život takového opraváře. Prostřednictvím dětské elektronické pily Smoby se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti. Používáním nástrojů se podporuje i rozvoj logického myšlení a koncentrace. Objevují, zkoumají, opravují, rozebírají, skládají. Všechny tyto možnosti na hru, zábavu a hravé učení poskytuje tato pěkná opravářská hračka pro kluky Smoby s originálním designem pohádky Bořka stavitele.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s realistickým designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé opraváře. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu36*11*15 cm
Rozměry balení37*12*15 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,42 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.