Koloběžka Frozen Twist Smoby Twist&Roll

Popis produktu

Smoby otočná koloběžka Frozen Twist je krásná a velmi bezpečná koloběžka s motivem princezen jménem Anna a Elsa. Pohádka Ledové království je dnes mezi holčičkami velmi oblíbená, proto koloběžce Frozen neodolá ani jedna z nich. Něžné modré barevné provedení s růžovými detaily zaujme každou malou princezničku. Dívčí koloběžka je lehká, díky 3 kolům je jízda maximálně pohodlná a hladká. Jelikož v přední části jsou dvě kolečka, koloběžka se dá velmi jednoduše a bezpečně ovládat. Přední a zadní kolečka mají různý průměr, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové. Pohádková koloběžka je vhodná pro děti od 3 let. Má protiskluzové řídítka, které jsou zároveň sametově hebké na dotek. Protiskluzový povrch je i na nášlapné části, aby děti stály na koloběžce stabilně a bezpečně. Tříkolová dětská koloběžka má pevnou konstrukci z kvalitních materiálů, takže vydrží dlouhá léta.

Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Kromě toho se díky koloběžce děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pro děti pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy. Rychlá jízda na koloběžce je skvělý způsob pohybové aktivity pro všechny děti. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Pohádková otočná koloběžka pro děti je maximálně stabilní, má jednoduché ovládání, lehkou váhu a proto je nezbytnou hračkou i pro vaše děťátko. Je to skvělá první koloběžka pro děti, které se teprve učí jezdit a manévrovat s koloběžkou.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s jedinečným designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro nezbedné děti, které milují pohyb na čerstvém vzduchu. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*23*68 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení29*18*59 cm
Celková délka56 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,25 kg
Nosnost20 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.