Využijte slevu 10 % na hračky Janod a 15 % slevu na Kaloo

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
02. lis'16

Krásné dřevěné hračky nebo měkoučcí plyšáci pro nejmenší. Oblíbené hračky od renomovaných evropských výrobců Kaloo a Janod si můžete od dnes koupit s dodatečnou slevou.

Využij svou 10 % slevu na dřevěné hračky Janod a až 15 % slevu na plyšové hračky od Kaloo a. Stačí při objednávce použít příslušný kód, a následně vám odečteme slevu z ceny těchto hraček. Akce prodloužena do do 15.11.2016.

Janod

Dětská dřevěná kuchyňka Madmoiselle Janod

Dětská dřevěná kuchyňka Janod

V takové parádní kuchyňce se vaří jedna radost a vaše malá kuchařka bude určitě štěstím bez sebe, když si ji najde pod stromečkem. Součástí kuchyňky jsou také doplňky, jako pánev s pokličkou, magnetické dřevěné vařečky, chňapka a umělohmotné vajíčko "volské oko." Více kuchyněk, i v barvách pro chlapce, naleznete v kategorii dřevěné kuchyňky.

Koupit kuchyňku

Sada dřevěných hudebních nástrojů Janod

Sada dřevěných hudebních nástrojů Janod

Máte doma nadějného muzikanta? Talent je třeba podporovat od začátku, a svou 10% slevu můžete využít i na tuto sadu hudebních nástrojů ze dřeva. Sada obsahuje kastaněty, harmoniku, trubku, kytaru a tamburínu. Pokud máte dětí více, můžete rozjet i malou rodinnou kapelu. Viz také ostatní hračky v kategorii dřevěné hudební nástroje.

Koupit hudební nástroje

Dřevěný pracovní vozík Janod

Dřevěný pracovní vozík Janod

Malí kutilové od jednoho roku se určitě budou radovat z dřevěného pracovního stolku, který zároveň slouží jako chodítko. Obsahuje až 25 různých doplňků, mezi nimi šrouby, matice, dřevěné a magnetické nástroje. Tedy vše, co malý kutil potřebuje. Další skvělé hračky naleznete v kategorii dřevěná dětská dílna a nářadí.

Koupit pracovní stolek

Kaloo

Dětské křeslo plyšový králíček Kaloo

Plyšové křeslo pro miminko Kaloo

Takové měkoučké křesílko bychom si rádi našli pod stromečkem i my, dospělí. Váš drobeček si ho určitě zamiluje. Křesílko je vhodné i pro nejmenší miminka a poskytuje bezpečnou oporu hlavičky. Co darovat miminku pod stromeček? S tímto křesílkem netrefíte vedle. Více plyšových hraček naleznete v kategorii plyšové hračky pro miminka.

Koupit plyšové křesílko

Plyšová deka Colors Activity Kaloo

Plyšová deka Kaloo

Jemná plyšová deka s hrazdičkou je výborným dárkem pro děti již od 0 měsíců. Poskytuje množství podnětů, děti se s ní zabaví a zároveň se na ní mohou časem zvedat a učit se sedět. Díky barevným a šustícím hračkám si rozvíjejí své smysly.

Koupit plyšovou deku