Naše nová značka Kaloo - hračky na mazlení a tulení

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
12. říj'15

Hračky na mazlení a tulení mají pro dítě zvláštní význam. Podle studií jejich děti dokonce staví na úroveň bytostí s duší, tedy je vnímají jako živých přátel. Francouzská značka Kaloo je expert na hračky na mazlení, vyrábí je z kvalitního plyše, jsou vhodné prakticky od narození a krásné zpracování okouzlí nejen děti ale i dospělé.

Dítě má pocit bezpečí díky hračce na mazlení

Několik studií, které byly v poslední době realizovány, přišlo s výsledky, o nichž mnozí rodiče tušili. Hračky na mazlení mají pro děti mimořádný význam, zosobňují si je a vidí v nich skutečných přátel. Jeden výzkum, který byl zaměřen na vztah dítěte a jeho hračky či předmětu na tulení, zjistil, že dítě považuje svou hračku za tak výjimečnou, že se nedá nahradit.

Děti přinesli se sebou do laboratoře hračky na mazlení a kouzelník je pomocí iluze "zkopíroval". Měl dvě krabice, do jedné vložil hračku, krabice vmísil a v druhé se objevila kopie hračky, přičemž však šlo stále o tutéž krabici i hračku. Většina dětí odmítala uvěřit, že něco tak jedinečné, jak jejich hračka na tulení se dá zkopírovat.

Hračky na mazlaní Kaloo

Rodiče tento jev velmi dobře znají, když dítě ztratí svůj předmět na tulení, nedokáže jej nic nahradit. Přestože koupíte úplně stejnou hračku, deku či plenku, na jakou je děťátko zvyklé, prostě ví, že to není "ta jeho". Dítě se totiž velmi intenzivně orientuje pomocí pachů, plyšové nebo látkové hračky mají schopnost na sebe vázat vůně, proto se hračkou na mazlení nemůže stát plastová, kovová či dřevěná hračka.

Hračky Kaloo pro klidný spánek vašeho děťátka

Plyšové hračky Kaloo jsou navrženy přesně tak, aby přirostly děťátku k srdci a ono si mohlo vytvořit svůj bezpečný vztah. Jistota, kterou děťátko díky své hračce na mazlení cítí, ho uklidňuje večer při usínání, při delším cestování či při návštěvě lékaře. Tento francouzský výrobce používá na dětské hračky kvalitní a zdravotně bezpečné materiály, které si může děťátko bez problémů dávat do pusinky. Hračky mají různé záhyby a měkké poddajné tělíčka, takže už malé dětičky jejich snadno chytají do rukou, a tím si cvičí jemnou motoriku.

Medvídek Kaloo

Hračky s platinovou medailí

Značka Kaloo získává za své jedinečné hračky na mazlení množství ocenění. V tomto roce je držitelem prestižního ocenění Platinum Toy Award v soutěži Oppenheim Toy Portfolio za nejinovativnější hračky roku.

Kromě hraček na mazlení najdete v portfoliu výrobce Kaloo i kolotoče nad postýlku, závěsné hračky do postýlky či kočárku, hračky na dětské divadlo, plyšové ohrádky, hrací deky či dokonce kvalitní osušky pro nejmenší. Všechny použité materiály jsou ošetřeny tak, aby neobsahovaly škodlivé chemické látky a neohrožovaly křehké zdraví vašeho drobečka.

Kaloo plyšové hračky

Hračky Kaloo