Nakupujte online jednodušeji a rychleji s GoPay

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
08. pro'16

Znáte situace, kdy si konečně vyberete hračku, která se nejvíce líbí vašemu drobečkovi, ale následně se "zaseknete" při platbě své objednávky? Na sáhodlouhé převody v bance či složité honění se za hotovostí v případě dobírky můžete zapomenout. V našem eshopu jsme před Vánocemi celý proces ještě více zjednodušili díky úhradám prostřednictvím platební brány GoPay

Nákup hračiek GoPay

Jaké výhody GoPay nabízí?

S naším eshopem se při vánočních nákupech nemusíte stresovat. Všichni rodiče, kteří chtějí rychle a bez problémů pořídit pro své dětičky krásné a kvalitní hračky, mohou s platební bránou GoPay vyřídit vše na pár kliknutí.

GoPay nákup online

Pohodlně

Nakupujete rádi přes internet, ale otravuje vás neustálé vypisování platebních příkazů či vyplňování formulářů při realizování platby? Tento problém hravě řeší GoPay – moderní, rychlý a maximálně bezpečný internetový platební systém, který funguje ve formě dobíjecí elektronické peněženky.

GoPay služba zadarmo

Bez poplatků

Elektronická peněženka GoPay je ideální pro ty, kteří dělají časté úhrady v menších částkách. Dobrá zpráva je, že vše funguje zdarma – stačí se zaregistrovat online zadáním svého e-mailu, telefonního čísla a hesla. Spolu s vaším účtem vám bude vygenerován i číselný identifikátor, takzvaný GoID.

GoPay nákup inkognito

Anonymně

Pokud roční objem vašich plateb nepřesáhne 2 500 eur (kolem 67 000 českých korun), není vůbec nutné uvádět žádné jméno, příjmení ani bydliště. Nakupovat tedy můžete zcela inkognito a s maximální ochranou - bez toho, abyste sdíleli s množstvím prodejců své citlivé údaje, jako jsou číslo účtu či kreditní karty. Při vyšších částkách už pochopitelně v zájmu ochrany vyžaduje elektronická peněženka detailnější údaje.

GoPay nákupy odkiaľkoľvek

Odkudkoliv

Jste právě na dovolené a zjistili jste, že máme super akci na hračky nebo jste v našem eshopu objevili  novinku, kterou chcete okamžitě objednat? Žádný problém! S GoPay můžete platit třeba pomocí mobilu odkudkoli a na libovolné bankovní účty.

GoPay ľahké dobíjanie kreditu

S lehkým dobíjením

Nakupování tímto způsobem je ohromně flexibilní. Naplnit peněženku je hračka, protože peníze do svého GoPay účtu můžete také převést odkudkoliv – z mobilu, bankovního účtu, platební karty či dobíjecího kuponu.

GoPay možnosť storna

S možností kroku zpět

Vše funguje rychle a bez zbytečných komplikací. Pokud jste si dokonce svůj nákup náhodou rozmysleli, platby můžete bez problémů stornovat a objednávku jednoduše zrušit.

Jak postupovat?

  • Prvním krokem je samozřejmě založení a aktivace vlastního GoPay účtu, což uděláte do několika minut.
  • Když svou elektronickou peněženku dobijete minimálním požadovaným kreditem, můžete začít nakupovat.
  • Na našem eshopu MedvídkovéHračky.cz postupujete klasicky jako při každém jiném nákupu, při zadávání způsobu platby však zvolíte možnost Platba kartou online.

GoPay výběr způsobu platby

  • Potvrzením tlačítka Pokračovat se dostáváte do prostředí platební brány GoPay, vytvořené pro eshop MedvídkovéHračky.cz, kde můžete svou platbu ihned zrealizovat. My vám po potvrzení transakce okamžitě připravíme objednané zboží na odeslání.

GoPay platební brána

Neváhejte a vyzkoušejte si aktuálně nejjednodušší a nejrychlejší způsob plateb za objednané zboží nebo služby. Čím dříve hračky pro své dětičky objednáte, tím dříve se můžete bez zbytečných starostí těšit na nejkrásnější svátky v roce.