BIG - nová značka pro hračky a odrážedla

  Kategorie: Tipy na hračky,
2 min.
13. kvě'15

Všimli jste si novou značku na našich stránkách? My z týmu Medvidkovehracky.cz neustále vyhledáváme ty nejlepší produkty od renomovaných výrobců, abychom našim zákazníkům nabídli prvotřídní kvalitu, dlouhodobé záruky a ověřenou tradici. Značka BIG píše svou historii od roku 1923 a dnes, po necelých sto letech své existence, obrovská továrna při Norimberku vyprodukuje a prodá více než milion produktů ročně, mezi kterými jsou zejména dětské odrážedla.

Značka s označeními kvality

Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky výrobků této značky. Všechny produkty jsou vyráběny s maximálním důrazem na kvalitu a bezpečnost. Každé odrážedlo či jiná hračka pro děti jsou podrobovány testům Německé obchodní inspekce TÜV a Státní obchodní agentury Bavorska LGA. Na výrobcích BIG najdete označení GS - je to důležitý symbol kvality, protože takto označený produkt prošel testem bezpečnosti.

Společnost BIG věří svým produktům, a proto na všechny hračky poskytuje nadstandardní záruku - 3 roky. Výrobky jsou konstruovány tak, aby jejich děti mohly aktivně využívat dokud z nich nevyrostou, proto mají například dětské odrážedla BIG nosnost až 50 kg!

Hračky pro děti BIG

BIG myslí ekologicky

V dnešní době je stále palčivější ekologická otázka výroby plastových produktů. Většina výrobků BIG je vyráběna z polyethylenu, který je odolný vůči nárazům a v případě zlomení se netříští, takže neohrožuje dítě. Tento plast je rezistentní vůči potu a slinám, takže neuvolňuje prvky, které by byly zdravotní škodlivé pro děti. Navíc, polyetylén je odolný vůči UV záření, takže barvy hraček BIG jsou celé roky stejně zářivé, jako když jste je vybrali z krabice.

Tento německý producent hraček neprodukuje plastový odpad. Poškozené nebo vadné výrobky jsou opět roztaveny a použity pro výrobu nových komponentů, proto výroba zatěžuje životní prostředí minimálně.

BIG znají na celém světě

Za popularitou hraček značky BIG stojí nejen mezinárodní ocenění, ale i zástupy spokojených zákazníků. tradiční odrážedla BIG jsou dodávány téměř do celého světa, kromě blízkých evropských zemí, najdete tyto hračky i v daleké cizině - v Japonsku, Skandinávii, na Novém Zélandu, Dubaji i v USA.

Hračky pro děti značky BIG