Připravte se s dětmi na teplý podzim

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
03. zář'16

Prázdniny sice skončily a začíná škola, to však ještě neznamená, že nás úplně opustily i příjemné teplé dny. Babí léto umí někdy pořádně překvapit a zdá se, že tento podzim se to potvrdí. I meteorologové předpokládají, že září bude teplejší než loni. Připravte se proto i na možnost, že namísto pouštění draků budete moci s dětmi podniknout „letní“ aktivity a ze skříně opět vybalíte letní hračky k vodě. Připravili jsme pro vás pár horkých podzimních tipů.

Podzimní hry na zahradě

Vsaďte na multifunkční hračky a sety

Když vás podzim překvapí vysokými teplotami, je dobré mít po ruce hračky, které můžete využít na více způsobů, například pískoviště, které lze v případě potřeby napustit vodou a využít jako bazének. I další hračky na zahradu jsou skvělé na bezstarostné dětské dovádění v září. Vybírejte si modely, které mají zabudovanou nádržku nebo napojení na vodu. Takto můžete kdykoliv připravit svým ratolestem příjemné osvěžení, aniž jste to museli předem složitě plánovat. K takovým výrobkům patří například houpačky s vodotryskem. Ideální je zvolit sety hraček, například sety s domky, v rámci kterých dostanete dražší hračku v jednom balení s další úžasnou dětskou zábavou, například pískovištěm, odrážedlem nebo houpačkou. Dětem tak dopřejete více dobrodružství na zahradě a vaše peněženka tím neutrpí.

Set hrací centrum Fun Center se skluzavkou, bagrem a dvoudílným pískovištěm

Set hrací centrum Smoby a dvoudílné pískovištěHrací centrum nabízí plno možností, jak se vyřádit při hře na dvoře nebo na zahradě. V jednom setu je doplněno o velký bagr a pískoviště, které lze v případě potřeby změnit na bazének.

Set odrážedlo Bubble Go s melodiemi a stůl Voda & Písek 2v1 s mlýnem Smoby

Set odrážedlo Smoby Bubble Go a dětský hrací stolekPokud se vaše děti rády vozí a zároveň hrají s pískem a vodou, bude set odrážedla s melodiemi a multifunkčního stolku pro ně ideálním potěšením. Robustní stolek jim navíc nabídne zábavu na celé hodiny, obsahuje totiž různé formičky, hrabičky a lopatky, jakož i dvě samostatné části, které lze libovolně využít, například jako nádobku s pískem nebo s vodou. Největší zábavu přináší veselý dávkovač, který připomíná vodní mlýn.

Set domeček Máša a medvěd Pretty Smoby a oboustranná houpačka Tuleň s vodotryskem

Set domeček Smoby Máša a medvěd a dětská houpačkaDětské domky jsou hračkou, kterou bez problémů využijete v exteriéru i během podzimu. Krásnému zahradnímu domku Máša a medvěd dělá v jednom setu společnost oboustranná houpačka s vodotryskem. Během teplejších dnů se dá k otvoru na houpačce připojit hadice s vodou a děti mají o zábavu postaráno.

Detské domky

Na podzim je slunce zrádné

Jízda na tříkolce je také jednou z aktivit, kterou můžete se svým prckem podniknout kdekoli v parku, ale i u vody. Obzvláště jsou vhodné tříkolky s odnímatelnou teleskopickou rodičovskou rukojetí, díky níž se v prvních měsících mohou využívat jako praktické kočárky. Děťátko v nich má pohodlnou opěrku, takže po únavném hraní u vody si může ve vozidle dokonce zdřímnout. Buďte však prozíraví a chraňte svůj poklad i během podzimu, slunce tehdy bývá velmi zrádné. Vybírejte modely tříkolek, které mají k dispozici i sluneční clonu. V době teplejších podzimních dnů bude pro vás neocenitelnou pomůckou, kterou jednoduchým pohybem ruky nastavíte podle úhlu slunečního záření.

Tříkolka Boutique Red Touch Steering 4v1 smarTrike od 10 měsíců červeno-černá

Tříkolka smarTrike Boutique Red Touch Steering 4v1Nádherný prémiový model dětské tříkolky v nevšedním moderním designu nabízí nejen patentovanou technologii pro snadnější manévrování a ovládání tříkolky, ale i velkoryse řešenou širokou sluneční clonu, kterou lze v případě potřeby snadno odmontovat.

Dětské tříkolky