Nejlepší tatínek nakupuje u nás

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
19. čen'16

Drazí tatínkové, pro své děti jste hrdinou. Vzorně se o ně staráte a vychováváte je. My jsme si řekli, že i takový hrdina si zaslouží dárek. Připravili jsme pro vás slevu na nákup hraček.

Při nákupu jakýchkoliv hraček nad 2700 Kč od nás získáte slevu 10%. Při nákupu stačí zadat kód TATKA10. Pospěšte se, akce platí pouze  do 26.6.

Den otcu cz

Tatínek je pro vývoj dítěte velmi důležitý

Pravda je taková, že na tatínky se často zapomíná. Naše společnost je nastavena tak, že maminka dítě vychovává a tatínek se stará o obživu celé rodiny. Psychologové a vědci jsou na vaší straně. Měli byste vědět, že pro vaše dítě jste velkým vzorem. Svým chováním ovlivňujete nejen jejich psychický vývoj, ale i všechny jejich vztahy po celý život.

Už jste slyšeli, že dcera si hledá za manžela svého otce? Pokud jste laskavý, srdečný a máte respekt vůči své manželce a ostatním lidem, nemusíte se bát o štěstí své dcery. Bude si hledat manžela s podobnými kvalitami. Synové zase budou časem napodobovat chování svého otce. Tedy pokud otec ukazuje dobré kvality, syn si je vypěstuje stejně. Naopak, pokud je otec násilný, agresivní a zpráva se arogantně k ostatním lidem. Může to mít následky i na synovi. Proč je tomu tak? Děti si zvyknou na takový model chování a budou ho podvědomě vyhledávat a napodobovat, vědí totiž jak v takových situacích reagovat. Jsou jim známé. Takové chování je běžné v celé živočišné říši. Děti i mláďata zvířat se učí především nápodobou rodičů. V živočišné říši je to dokonce otázka pe žití.

Všechno nejlepší ke dni otců!

Vztah s otcem se odrazí i na výsledcích ve škole

Vědci zjistili, že dívky, které mají pozitivní vztah s otcem, jsou lepší v matematice. No a zájem tatínka o výchovu synů také ovlivní jejich výsledky ve škole. Klukům se daří více na testech a dosahují lepší známky. Když vaše dítě doběhne s pätorkou z matematiky, je to tedy i vaše vizitka. Nezlobte se proto na ně.

No a nakonec, dobrý vztah dítěte s otcem se odráží i na jejich náchylnosti k drogám a alkoholu. Děti, které si s otci nerozumí, jsou rizikovější pro pozdější problémové chování a užívání návykových látek.

Štěstí vašich dětí držíte i ve svých rukou. Děkujeme, že jste takovým skvělým otcem. Na závěr, pár tipů na dárky pro vaše děti. Kdyby je náhodou chcete potěšit a využít slevu.

Odrážedlo Bubble Go 2v1 Smoby od 6 měsíců

Bubble Go 2v1 Smoby

Šikovné odrážedlo je vhodné pro maličké děti již od 6 měsíců. Díky vodicí rukojeti máte pohyb prcka plně pod kontrolou. Sluneční clona chrání před slunečními paprsky. Podle potřeby můžete dát obě části dolů. Kromě radosti s pohybu, vaše dítě nadchne i melodický panel s barevnými hračkami či klakson. Více odrážedel naleznete v kategorii dětské odrážedla.

Dětská odrážedla

Červená elektronická čtyřkolka od 3 let Smoby

Červená elektronická čtyřkolka od 3 let Smoby

Elektronická čtyřkolka je poháněna na baterie a má velmi realistický vzhled. Malí motorkáři i motorkářky z ní budou určitě nadšeni. Perfektní pocit z jízdy zaručí pohodlné sedadlo a kvalitní gumová kolečka. V našem internetovém obchodě ji naleznete v červené a černé barvě. Více čtyřkolek naleznete v kategorii dětské elektrické čtyřkolky.

Dětské čtyřkolky

Dřevěná stavebnice farma s vlakem Janod

Drevena stavebnica farma zvieratka janod

Dřevěné hračky nikdy nevyjdou z módy. Jsou trvanlivé, děti je tak snadno nezničí a zároveň si na ně uchovají vzpomínky. V autíčkách a vláčky se nevyzná nikdo lépe, než tatínkové. S touto hračkou se zaručeně pobavíte spolu s vaším dítětem. Dřevěná stavebnice farma s vlakem od výrobce Janod rozvíjí dětskou fantazii. V bohatém příslušenství děti najdou zvířátka, vlak, traktor s vlečkou i kolejnice. Se stavebnicí se mohou hrát děti již od tří let. Více dřevěných hraček naleznete v kategorii dětské dřevěné hračky.

Dětské dřevěné hračky