Balanční odrážedlo Disney Princezny Smoby s nastavitelnou výškou sedáku od 24 měsíců

Popis produktu

Balanční odrážedlo Disney Princezny je krásné pohádkové odrážedlo pro nejmenší holčičky od 24 měsíců. Odrážedlo Smoby se díky nastavitelné výšce sedadla přizpůsobí vašemu děťátku. Výška sedáku je 33-38 cm. Dětské balanční odrážedlo má pevnou kovovou konstrukci. Balanční kolo je dokonalou pohybovou pomůckou pro všechny děti, které milují pohyb a aktivní hry. Děti se s balančním odrážedlem učí udržovat rovnováhu a přitom sportují a baví se. Balanční odrážedlo Princezny má něžné růžovo-bílé barevné provedení. Na řídítkách odrážedla je pohádkový obrázek princezen z nejznámějších Disney pohádek.

Dětské balanční odrážedlo je velmi pohodlné a bezpečné. Ve srovnání s klasickými odrážedly na 4 kolečkách, nabízí balanční odrážedlo Smoby možnost udržovat rovnováhu a tak děti lépe připravuje na jízdu na jejich prvním kole. Rozměry odrážedla jsou 76*40*49 cm. Odrážedlo má kvalitní kola pro hladkou a tichou jízdu. Výrobce myslel i na praktickou stránku odrážedla a vybavil ho stojanem pro snadné parkování. Dítě jízdou na balančním odrážedle zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Plast na hračkách je sametově jemný. Chcete-li pro své dítě to nejlepší, vyberte si produkty francouzské společnosti Smoby. Váš malý závodník bude své nové odrážedlo Learning Bike milovat. Velmi snadno z něj přejde na první kolo a nebude mít problém s udržováním rovnováhy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu76*39*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení31*15*68 cm
Celková délka76 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,78 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.